Tel: 0412 47 46 66

Planning

Bouwproces

In geval uw vraag omtrent de planning van een bouwtraject, nieuwbouw of via een bouwbedrijf gaat.

Wij verzoeken u telefonisch contact met onze planning op te nemen via 0412 474 666 waarbij u het projectnummer bij de hand hebt of te mailen met ().

Eindklant

In geval uw vraag omtrent de planning van een zonnepanelensysteem gaat waarvan u de eindgebruiker bent en contact direct via Ecodome verloopt.

U dient contact op te nemen met uw contactpersoon die uw opdrachtbevestiging heeft opgesteld. U kunt de naam van de betreffende persoon onderaan uw opdrachtbevestiging vinden.

Traject

  1. U bent akkoord met uw offerte en geeft dit door aan uw contactpersoon.
  2. Er zal een opdrachtbevestiging worden opgesteld waarin alle afspraken worden vastgelegd zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wat wij eventueel van u verwachten.
  3. Na ondertekening van deze opdrachtbevestiging (vrijwel altijd met een digitale handtekening) zal uw order worden verwerkt.
  4. Bij verwerking van uw order worden de betalingsafspraken en producten in ons systeem verwerkt.
  5. Nadat alle afgesproken verplichtingen zijn voldaan worden eventueel benodigde producten die niet voorradig zijn besteld.
  6. Wanneer bekend is wanneer eventuele bestelde producten geleverd worden zal 1 van onze montageteams aan uw project worden toegewezen.
  7. Op dit moment zijn de eerste montagedata bekend en zal in overleg met u een definitieve datum gepland worden.
  8. Op de afgesproken montagedatum, of data in het geval van grotere projecten, zal de montageploeg uw systeem installeren.
  9. Na installatie zullen alle gebruikte materialen, serienummers en eventuele revisies verwerkt worden en zult u een eind-opleverdocument (veelal in de vorm van een eindfactuur) ontvangen.
  10. Het tot stand komen van een eventuele internetverbinding van de omvormer met uw router is noodzakelijk om een eventuele layout te maken voor de monitoring waarbij het inregelen hiervan een langere periode kan bestrijken dan enkele dagen.