Tel: 0412 47 46 66

Maatwerk zonnepanelen

Wat is het verschil tussen zonnepanelen en ..zonnepanelen?

Een gestructureerde werkwijze

Vaak is het onduidelijk hoe een zonnepanelensysteem tot stand komt, hiervoor hanteren wij onze gestructureerde werkwijze:

 1. De Vrijblijvende inspectie
  Wij maken kennis, inspecteren uw woning en beantwoorden uw vragen.
 2. De vrijblijvende offerte
  Na de inspectie hebben we een duidelijk beeld van de situatie en uw wensen zodat we een offerte kunnen uitbrengen waarbij alle wensen en mogelijke aanpassingen worden meegenomen.
 3. Uw vrijblijvende bezoek aan onze showroom
  Omdat wij na een bezoek weten met wie we zaken doen nodigen wij u graag uit bij ons op het kantoor zodat u weet met wie u zaken doet.
 4. De opdrachtbevestiging
  Nadat u de offerte heeft ontvangen, alle afspraken zijn vastgelegd en de mondelinge opdracht wordt gegeven sturen we de opdrachtbevestiging.
 5. De montageplanning en aanbetalingsfactuur
  Wanneer de opdrachtbevestiging getekend retour is gekomen plannen we, in overleg, de montage in en versturen we de aanbetalingsfactuur van 25%.
 6. De uitgebreide werkvoorbereiding
  Alle werkvoorbereidingen worden getroffen zodat de montage soepel en snel verloopt en eventuele hinder absoluut minimaal is.
 7. De montage
  De daadwerkelijke montage vindt plaats. De montage en elektrische aanpassingen vinden allemaal op dezelfde dag plaats. Mocht de verwachte montage langer duren dan wordt u hier altijd van te voren van op de hoogte gebracht.
 8. De oplevering en eindfactuur
  Wanneer de montage is gerealiseerd wordt de eindfactuur opgemaakt en verstuurd. Binnen 3 weken na montage komen wij nogmaals bij u langs om te inspecteren of het systeem naar behoren werkt, uw eventuele vragen/opmerkingen te beantwoorden en het systeem op te leveren.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Uw huis is uniek

Elk huis heeft wel een onderdeel dat het complete huis uniek maakt. Bij een zonnepanelensysteem bestaat standaard niet. Wat bij een ander prima werkt kan bij u volkomen verkeerd zijn. Vandaar dat elk zonnepanelensysteem volgens ons maatwerk is.

Het is van belang dat er rekening wordt gehouden met uw situatie. Vandaar dat eerlijk en realistisch advies in onze ogen alle aandacht verdiend. Zo kan uw huis van de ideale zuidelijke ligging afwijken waarbij de opbrengst van de panelen wat afneemt en de terugverdientijd iets langer wordt dan de ideale situatie voorschrijft. Wij zullen u altijd eerlijk adviseren en de berekening duidelijk communiceren zodat u weet waarom uitstekend advies cruciaal is.

Een betrouwbare werkwijze

Omdat er te vaak luchtig wordt gesproken over verschil in zonnepanelensystemen, zouden wij graag willen benadrukken waarin onze zonnepanelensystemen zich onderscheiden van andere aanbieders. Wij nemen onze verantwoordelijkheden en zullen hier zeker niet van weglopen. Zo is er de kosteloze beschikbaarheid over een online monitoringsportaal om uw opbrengsten en meterstanden door te geven, het is volgens ons namelijk van belang u ook te helpen energie te besparen.

Wij zijn gecertificeerd zonnepaneleninstallateur en hebben de 3 benodigde CITO certificaten waaronder het certificaat voor Ontwerp van zonnestroomsystemen, het certificaat voor het Installeren van zonnestroomsystemen en het certificaat voor het Bouwkundige Montage van zonnestroomsystemen. Daarnaast zijn we lid van de branchevereniging Holland Solar, Metaal Unie en Uneto-VNI en zijn we SEI erkend.

Bij onze montage werken we altijd veilig en altijd volgens de NEN-1010 normen. We werken alleen met VCA-gecertificeerde vaste monteurs die de panelen altijd, zoals voorgeschreven, aarden en juist bebekabelen waardoor forse inductiespanning wordt voorkomen. Wanneer dit niet juist wordt gedaan ligt het risico op blikseminslag vele malen hoger.

Garantie is garantie

Wij adviseren u over goede oplossingen en producten, wij maken hiervoor de productselectie waaruit u kunt kiezen. Dit houdt natuurlijk in dat wij alleen hoogwaardig kwalitatieve gecertificeerde producten voeren waar wij achter staan en het volledige vertrouwen in hebben. Daarom stellen wij dat er gedurende de hele garantietermijn geen kosten voor garantiegevallen worden berekend. Garantie hebben en garantie krijgen zijn bij veel bedrijven twee verschillende zaken, bij ons zeker niet.

Een stabiel en flexibel bedrijf

Omdat het voor ons van belang is u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, houden wij alle panelen (ook vervallen paneelseries) in ons magazijn van 600m2 op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen (gemiddeld) drie weken monteren. Daarnaast bent u altijd welkom op ons kantoor. We hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit waardoor er ook in de avond en weekend afspraken gepland kunnen worden, ook bij u thuis. U kunt altijd, buiten kantooruren op afspraak, onze speciaal ingerichte zonne-energie systemen showroom met werkend demo dak bezoeken.

Daarnaast zijn wij voortgekomen uit een betrouwbare ondernemersfamilie. Wij hebben meer dan 10 jaar gezamenlijke ervaring met zonnepanelensystemen. Onze ervaring en accurate informatie halen wij uit onze honderden perfect werkende systemen om duidelijk en eerlijk te kunnen blijven adviseren.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.