Tel: 0412 47 46 66

Bedrijfsinformatie

Ecodome is een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepaneel- en zonneboilerprojecten. Wij zijn sinds medio 2009 actief in deze markt. De doestelling van Ecodome is het ontwerpen, adviseren, installeren, in bedrijf stellen, onderhouden en monitoren van PV installaties en zonneboilerprojecten. Daarnaast heeft Ecodome een import- en distributiefunctie voor W en E installateurs.

Logo ecodome 270px png

Locatie

Ecodome is gevestigd op industrieterrein “de Vorstengrafdonk” in Oss waar we een eigen kantoor en magazijn hebben en dus centraal gelegen zijn in ons werkgebied. Dagelijks zijn we met ca. 7 FTE’s actief om deze projecten te realiseren. Ecodome is voort gekomen uit Heurkens & van Veluw een internationaal operend metaalbedrijf met ca. 80 medewerkers.

Visie & Missie

Bij Ecodome streven wij ernaar om nieuwe manieren van denken en leven te creëren; een nieuw gevoel. Wij omarmen duurzaamheid, zonder inlevering van comfort. Wij creëren oplossingen voor een duurzame toekomst en geven u een goed gevoel over de keuzes die u maakt. Ondervind hoe wij u kunnen inspireren tot het creëren van een betere toekomst voor u en uw omgeving.

Ecodome werd opgericht in 2009 en blijft groeien en evolueren om onze klanten te ondersteunen altijd een verschil te maken dag in, dag uit. Ons mission statement is dan ook om een grote verscheidenheid van eco-producten tegen concurrerende prijzen en met een significant betere dienst aan te bieden op de particuliere en zakelijke markt. Om dit te bereiken kopen wij onze producten bij de bron. Daarnaast leiden wij onze mensen zelf op en streven wij naar een duurzame relatie met onze klanten en leveranciers. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste en de beste eco-producten voor onze klanten. Voor suggesties of vragen zijn wij u graag tot dienst!