Tel: 0412 47 46 66

Bij Ecodome is de klant koning, zoals het hoort

Na een zoektocht van weken zo niet maanden, en stapels offertes, zie je door de bomen het bos niet meer. Het is appels met peren vergelijken en hoe meer offertes je vergelijkt, hoe ondoorzichtiger het wordt.

Een ding werd ons wel duidelijk, dit gaan we anders doen. Na toch weer het nodige gesnuffel op het internet trok met name de site van Ecodome onze aandacht. Mooi, duidelijk, en overzichtelijk, kortom een professionele uitstraling!

Weet je wat? Laten we maar eens gaan kijken. Voor dit soort bedragen wil je nu eenmaal ook zien wat je koopt. En op een zaterdagochtend togen wij naar Oss en werden we rondgeleid door het bedrijf. Werden ons de panelen getoond, de omvormer, het planbord en werden alle aspecten besproken. Toen we de deur uitliepen was het voor ons duidelijk, dit bedrijf mag de panelen leggen. En vanaf dat moment ging het snel; offertes werden getekend, hulp werd geboden bij het aanvragen van de subsidie (die overigens ook binnen 5 dagen op de rekening stond), de meters werden vervangen. Ook de groepenkast, die nog stamde uit de tijd van Napoleon, werd vervangen en net op het moment dat de zon in het voorjaar zijn gezicht liet zien, lagen de zonnepanelen professioneel gemonteerd op het dak.

Op D-day werden we klokslag 7 wakker van het gerammel van de steiger die werd opgebouwd en om 13 uur was de ploeg verdwenen. Dat was 10 april 2013 en inmiddels (29 augustus 2013) zitten we al op 75 % van de verwachte jaaropbrengst. Dit hadden we VEEL EERDER moeten doen.

Kortom, onze ervaringen? We zijn erg content dat we met Ecodome in zee zijn gegaan. Klant is daar nog koning, zoals het hoort. Je koopt tenslotte geen eierkoek van een euro. Echt een aanrader. !

fam. Schuurmans
Vught